O le laau vae paa e "maualuga" i atunuu i fafo ua sauaina i Saina / pe i ai se avanoa e manumalo ai pe afai e te toe alu i le pito maualuga

O le laau vae paa o se ituaiga o oloa surimi "maualuga" i atunuu ese, e matua manaia lona tofo.Ae ui i lea, ina ua maeʻa le faʻalauiloaina o le maketi i totonu o le atunuʻu, o le tele o laʻau paʻu maualalo na lolovaia le maketi ma avea ma "puʻupuʻu ma matitiva", ma o nisi o pisinisi ma fomaʻi ua le toe talitonuina i latou.

Talu ai nei, Fujian Anjing Food Co., Ltd., o le taʻitaʻia atinaʻe i totonu o le fale vevela vevela, faʻalauiloa se faasologa o oloa a Marzun i se tulaga maualuga, e aofia ai se paʻu kiona faʻataʻitaʻiina lima.

E taua le ta'ua o Shandong Fanfu Food Co., Ltd. na fuafua e avea o se "fautua maualuga o laau vae paa" i le tausaga talu ai ina ia toe gauai atu tagata faigaluega i oloa laau vae paa.

I totonu o le maketi i totonu o le atunuʻu, o le Crab Foot Stick o le a toe foʻi i le tulaga maualuga.E te manatu faapena?
Background 

O oloa maualalo na lolovaia ai le maketi, ma ua faatautala le maketi o laau vae paa 

La'au vae paa, e ta'ua fo'i o le laau paa, aano o pa'a fa'atusa, ma le keke i'a e tofo ai paa, o se oloa fa'aleaganu'u a le surimi e fa'atusaina ai le aano ma le tofo o aano o aano o vae pa'a a Alaska.O aano o manufasi e malosi ma fetuutuunai, ma o loʻo i ai se tofo masima ma sina suamalie o meaʻai suamalie suamalie, o loʻo i ai se malosi faʻataʻitaʻiga.

Crab foot stick o se oloa fa'atusa fou na faia e Iapani i le 1972, lea e faia mai le pollock surimi.E matua lauiloa i maketi faavaomalo.

I le 1995, Shandong Changhua Food Group Co., Ltd. (lea ua taʻua mulimuli ane o le "Changhua"), o loʻo i totonu o Rizhao City, na taʻimua i le faʻalauiloaina o masini faʻapipiʻi laʻau vae sili ona maualuga ma le gaosiga o tekonolosi mai Iapani i lena taimi, ma manuia tele.I le tausaga lava e tasi, na faʻatau atu ana oloa i Rusia, le Iunaite Setete, Europa, Asia i Sautesasae, Iapani ma Korea i Saute, amata le gaosiga o meaʻai bionic i Rizhao.

O lo'o fa'auluina e Changhua, ua amata ona gaosia e le aufaipisinisi ulo vevela i totonu o le atunu'u ni la'au vae paa, aemaise lava Rizhao.E tusa ai ma le au tusitala, e toetoe lava 100 ia atinaʻe i le Aai o Rizhao, lea ua avea ma nofoaga sili ona tele o meaʻai bionic i Saina.Ae ui i lea, o le maketi e mamao mai le faigofie e pei ona faʻamoemoeina.

“O le laau paa o se oloa ua soona faaaogaina, ma e toaitiiti lava pisinisi o le a taula’i i ai.I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻaitiitia ma faʻaitiitia pisinisi o loʻo gaosia laau paa, ma o nisi pisinisi e le o manuia."Na lipotia mai e se tasi o lo'o tu'uina atu i luga le fale gaosi mea'ai vevela le gaosiga o laau paa i Rizhao o loʻo faʻaitiitia foʻi ma laiti.

Lou Hua, le fa'atonu fa'atau a Shandong Fuchunyuan Food Technology Co., Ltd., na fa'ailoa mai le tulaga o le alamanuia: o lo'o i ai pea le tele o la'au vae pa'u maualalo, ae o lo'o fa'aitiitia le tupe maua.

Shandong Fanfu Food Co., Ltd. faitau fa'amaumauga o fa'atauga o le tausaga atoa mai ia Aperila ia Ianuari o le tausaga a sau.O Meng Qingbin, o lona pule sili, na faasoa atu le seti lata mai o faamatalaga saʻo: pe a faatusatusa i le 2015, o le aofaʻi o faʻatauga o laʻau vae paa na faʻateleina i le 11% i le 2016, ma le aofaʻi o le aofaʻi o faʻatauga na siitia i le 21%.I lenei vaitau, ua faalua ona toe fetuunai le tau.E ui ina lelei le tuputupu aʻe, ae e le mafai ona faʻafitia o paʻu vae o loʻo i totonu o oloa faʻapitoa a le kamupani.

"O le laau vae o le paa e masani lava ona faia i le masoa ma le aano, ma e masani ona iloa e tagata faʻatau."Na ta‘ua e Sun Wanliang, o se faioloa i Baoding, Hebei, i le au tusitala e faapea, o le faatau atu o laau vae paa ua matua pa’u lava i tausaga ua mavae, ma ua seasea ona ia faatauina atu lenei oloa i le taimi nei.

Saili le mafuaaga 

Fa'agasologa faigata ma meafaigaluega taugata 

I le taimi nei, o so'o se vaega o le soifuaga o lo'o fa'aleleia a latou oloa ma taumafa.Aisea o lo'o i ai pea se numera tele o la'au pa'a maualalo i totonu o fale vevela?

E tusa ai ma le faamatalaga a Zhang Youhua, o se tagata faatau atu mea faigaluega o laau vae paa, o se seti o meafaigaluega e gaosia ai laau paa paa e tau miliona yuan, ma e maualuga le tau o le gaosiga, ae e le mafai e le atinaʻe ona gafatia.O lea la ua to'aitiiti le au gaosi oloa o lo'o gaosia laau vae paa.Ae na ia lagona e le o se faafitauli le oloa o le laau o vae paa."Afai e gauai le tagata gaosi oloa i le lelei ma gaosia oloa maualuga, ou te talitonu o le ai ai se maketi".

E tusa ai ma le faamatalaga a Cai Senyuan, o se inisinia oloa R&D vevela vevela mai Taiuani, o le faagasologa o le gaosiga o le laau vae paa o le: pa'u i'a malulu → tipi ma fefiloi → faʻapipiʻi → tao → faʻavevela afi → faʻamafanafana → tipi ma faʻapipiʻi → valivali, afifi ma tipi → kuka → faamalūlū → afifiina → oloa ua uma.O le gaosiga o le gaosiga e matua faigata lava ma o le fua o mea leaga e maualuga.

“O le fua muamua o le laau o le paa e pei o le aano o paa i le tepa muamua, ae e leai se eseesega o lona tofo ma keke i’a.Ua na'o se oloa fa'afoliga ma le lanu ma le tofo paa.Mulimuli ane, na fa'aalia muamua e Iapani se oloa fa'atusa e pei o filament, e tutusa lelei ma aano o paa mo'i i le tofo ma le tofo.Fai mai Cai Senyuan.

E tusa ai ma ituaiga eseese o oloa, na vaevaeina e Cai Senyuan le faagasologa o le evolusione o laau vae paa i ni vaega se fa.O le la'asaga muamua e amata mai ile 1972 ile foliga o le laau, fefiloi le malepelepe ma foliga pei ole scallop ile 1974;I le vaega lona lua, na fai mai ai Cai Senyuan, “O le tele o laau vae paa na gaosia i Saina e foliga o laau.O masini gaosiga ma tekinolosi faʻaaogaina i le tolu ma le fa laʻasaga o loʻo taʻua i luga e faʻalagolago lava ia Iapani.

E tusa ai ma Huang Hongsheng, o se tagata suʻesuʻe o meaʻai vevela, e tolu mafuaʻaga mo le leaga o maketi o paʻu vae laau: muamua, maualuga manaʻoga mo tekinolosi gaosiga;Lona lua, e tele mea leaga i le gaosiga o gaosiga;Tolu, o mea faigaluega fau o laau vae paa e taugata tele.Afai e aumai mai Iapani, e le itiiti ifo i le 3 miliona yuan le tau, ma e le maualuga le gaosiga.

I le talanoa ai e uiga i nisi o faafitauli i le taimi nei i le pisinisi o le crab foot stick, na taua ai e se tagata faigaluega o se atina’e i matu i se mataupu e faapea o le laau o le paa paa a lana kamupani na faatau atu i lalo ifo o le 10000 yuan i le tone, ae sa faatinoina e se pisinisi i le itu i saute.O le oloa lava e tasi e mafai ona faʻatau atu mo le sili atu i le 10000 yuan i le tone e lenei atinaʻe i saute.O lo'o fa'aalia ai o lo'o i ai fa'ailoga ma fa'agaioiga i totonu o le maketi o fa'atauga, ma e taua tele ma fa'amoemoeina oloa.

Suiga fou  

O lo'o sau le la'au vae paa maualuga 

Talu ai nei, Fujian Anjing Food Co., Ltd., o le taʻitaʻia atinaʻe i totonu o le fale vevela vevela, faʻalauiloa se faasologa o oloa a Marzun i se tulaga maualuga, e aofia ai se paʻu kiona faʻataʻitaʻiina lima.E taua le ta'ua o Shandong Fanfu Food Co., Ltd. na fuafua e avea o se "fautua maualuga o laau vae paa" i le tausaga talu ai ina ia toe gauai atu tagata faigaluega i oloa laau vae paa.

O loʻo malamalama i le faasologa o le Zun o Anjing Maru, o le vaega e tasi o le oloa faʻataʻitaʻiga kiona faʻataʻitaʻi lima e 5 fasi, e atoa le 100g, ma le tau o le JD.com e 11.8 yuan.I le pito i tua o le afifi oloa, e mafai ona iloa o le mea o loʻo i totonu o le surimi i le koluma autu o mea mataʻutia o le ≥ 55%.O loʻo i ai faʻamatalaga faʻapitoa e uiga i auala taumafa: ipu malulu, ipu malulu, salati fefiloi, taʻavale sushi, sup, falai saimini, tao tao, ipu itu, ma isi.

“O oloa o le Crab Feet Stick e fai si maualalo le pito ma e tasi le alalaupapa.O lo'o fa'atau atu i le auala Spicy Hot Pot.O le mea moni, o le Crab Feet Stick e fetaui lelei mo taumafa Saina ma Sisifo, ala o aiga ma faletalimalo.Pe a fa'atusatusa i isi mea'ai vevela e mafai ona ui atu i se ala e tasi, o se vaega e sili atu ona tele ma eseese.Na faailoa mai e Meng Qingbin e faapea, i le taimi nei, o oloa a le kamupani o le Crab Feet Stick o loʻo faʻamauina mo se vaega tele i le alamanuia atoa, ae e matua maualalo lava, o le isi laʻasaga o le a i ai i le vaeluaga o oloa, vaeluaga o maketi Channel segmentation ma isi vaega.

O le laau vae paa na afua mai Iapani.Ina ia mafai ona malamalama atoatoa i le tulaga o le faatauina atu o le laau vae paa, na faatalanoaina ai e le tusitala le Quanxing Group, lea ua 21 tausaga o galulue i le pisinisi meaai Iapani.Ole la'au vae paa o lo'o fa'atusalia e maualuga le lelei.E tusa ma le 2% le aofa'i o le fa'atauga a le kamupani.I le fonotaga faaletausaga talu ai, na fuafua ai e le Quanxing Group o le aofaʻi o faʻatauga a le kamupani i le 2016 e sili atu i le 300 miliona yuan, o lona uiga, o le aofaʻi o faʻatauga o laau vae paa e tusa ma le 6 miliona yuan.

Fai mai Chai Yilin, o le ulu o Quanxing Japanese Food Zhengzhou: “O le kamupani e iai laau paa paa e 60 yuan i le kilokalama ma laau paa paa e 90 yuan i le kilokalama, lea e masani ona faatau atu i faleoloa Iapani ma faleoloa vevela maualuga.E mafai ona fa'aisa ma sauni e 'ai, fa'avela se ulo vevela, ma fai i sanuisi, sushi, salati, ma isi."

Fa'amoemoe 

E maualuga le taliaina o maketi o laau vae paa paa maualuga.O le ki o le auala e galue ai 

I totonu o le maketi i totonu o le atunuʻu, o le Crab Foot Stick o le a toe foʻi i le tulaga maualuga.E te manatu faapena?

Cai Senyuan o lo'o fa'amoemoe e uiga i le atina'eina o oloa surimi maualuga, e aofia ai la'au vae pa'a maualuga.Na ia talitonu o le agai i luma o le atinaʻeina o oloa surimi e tatau ona soifua maloloina ma lelei, ma fautua mai e tatau i le aufaipisinisi surimi i totonu o le atunuʻu ona ave muamua le "tele", aʻo le amanaia foi o le "lelei" o oloa.

E le gata i lea, a manatu o le tele o laau vae paa paa o lo o gaosia nei i Saina o ni oloa e pei o le laau, o meafaigaluega gaosi ma tekinolosi o laau vae o paa i le vaega lona tolu ma le fa o loʻo taʻua i luga o loʻo faʻalagolago lava i Iapani, fai mai Cai Senyuan, "Matou te faʻamoemoe. e mafai e le au gaosi oloa gaosi oloa surimi ona galulue faatasi ma le au gaosi oloa surimi e atiina ae oloa surimi maualuga, e pei o uili bamboo, keke i'a sushi, keke surimi, ma e oo lava i oloa fou, e pei o keke i'a Tongluoshao, keke i'a donut, Makaron. keke i'a fa'atasi ma pastries, ma isi, e ala i le fa'aliliuina o tekonolosi ma le atina'eina o meafaigaluega, ina ia mafai fo'i e tagata fa'atau i totonu o le atunu'u ona fiafia i mea suamalie surimi ma polotini sili ona lelei."

Fai mai Chai Yilin, e iai tagata fa'atau, ae e le tele tele le leo, ma e tele le eseesega i le va o maketi a Iapani.Faatasi ai ma le Vaitafe o Yangtze o le tuaoi, o le maualuga o le taliaina o le Vaitafe o Yangtze e maualuga i le itu i saute, ma e matua matitiva i matu.O le ofisa o Zhengzhou e leʻi faʻavaeina mo se taimi umi, ae na ia lagona le faʻateleina o le aofaʻi o faleoloa o meaʻai Iapani, e aofia ai le manaʻoga mo meaʻai maualuga i totonu o taulaga i Zhengzhou.

“Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faleoloa vevela i Xiʻan na okaina le 5 tone o laau vae paa i le taimi mulimuli.O le tau o tagata faatau o lenei faleoloa vevela e le maualuga tele, e tusa ma le 60 yuan i le tagata, o loʻo faʻaalia ai e talia e tagata uma le maualuga o laau vae, ma o le ki e faalagolago i le auala e faʻaogaina ai le gaosiga ma le faʻatau.Fai mai Chai Yilin.

Na lagona foi e Meng Qingbin le le mautonu o nisi o pisinisi i le itu i saute ua amata nei ona faʻapipiʻi le taua i le oloa e tasi o le laau vae paa.Mo se fa'ata'ita'iga, o le la'au vae pa'a vevela masani na fa'alauiloa e Haixin ma le pa'a kiona fa'atusa fa'atusa lima fa'a'aisa na gaosia e Anjing o se ituaiga fo'i lea o le taumafai ma fa'atali-ma-vaai.Mai nei oloa fou, e mafai ona tatou vaʻai i le tele o le faʻaaogaina avanoa i le lumanaʻi."O le a faʻaauauina foʻi e le Kamupani a Fanfu le faʻalauiloaina o le galuega o le pulega o 'au, atinaʻeina o tekinolosi faʻatekonolosi ma nofoaga lagolago faʻapitoa, ma faʻamalosia le fesoʻotaʻiga ma faʻalapotopotoga faʻatau ma fale gaosi oloa."

“Fa’atasi ai ma le fa’aauauina pea o le fa’aleleia atili o tulaga o le soifuaga o tagata, o lo’o suia ai le manatu o le taumafaina, ma ua fa’ateleina le fa’amuamua i le saogalemu o mea’ai ma le soifua maloloina o mea’ai.I se taimi umi, o mea maualuluga o le a umi atu.Sun Wanliang o lo'o fa'amoemoe e uiga i fa'amoemoega maketi o la'au vae paa.E manatu o ia o oloa maualuga ma oloa fou o le a avea ma tulaga fou o tupe maua mo le au gaosi oloa ma le au faʻatau.


Taimi meli: Feb-28-2023